REDUCEREA DE PRIMAVARA. Reduceri pana la 70% chiar acum! Cumpara acum
Lucram fara restrictii si livram ca pana acum
Livrare Contactless pentru siguranta ta maxima
Am extins termenul de returnare la 60 de zile
Mai multe informatii

Informatii actuale COVID-19 (coronavirus)

Informatii importante pentru clientii nostri

In aceasta perioada nesigura, cauzata de pandemia coronavirus (SARS-CoV-2), prioritatea noastra la Top4Sport este sa oferim siguranta clientilor, angajatilor si partenerilor nostri.

In ultimele zile am luat mai multe masuri pentru a asigura continuarea serviciilor oferite de magazinul nostru online la cea mai buna calitate. Datorita acestor masuri, toate comenzile sunt predate rapid si in siguranta din depozitul nostru, respectand normele de igiena si siguranta impuse.

Returnarea produselor

Am prelungit perioada de returnare a produselor la 60 de zile de la preluarea acestora, pentru ca sa ai destul timp la dispozitie, fara a afecta perioada de carantina.

Modalitati de plata

La plasarea comenzii, pentru siguranta ta si a celor din jur recomandam plata online cu cardul in aceasta perioada, tocmai pentru a evita cat mai mult contactul fizic. Iar ca un mic bonus, la plata online cu cardul vei beneficia de o reducere de 4 lei din totalul comenzii.

Informatii actualizate despre livrare 

Pana in acest moment, atat firma externa de curierat, Coletaria, cat si firmele de curierat interne colaboratoare, FAN Courier si Urgent Cargus isi desfasoara activitatea in conditii normale, fara restrictii sau limitari in nicio zona geografica din interiorul si/sau exterior granitelor. O serie de masuri de protectie si siguranta au fost luate, respectand toate normele de igiena si recomandarile venite din partea Ministerului Sanatatii si a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta.

Pentru protectia ta, recomandam in continuare ca la primirea coletelor sa pastrezi pe cat posibil o distanta de 1-2 metri de curier. Pentru siguranta, este recomandata si dezinfectarea imediata a mainilor dupa vehicularea banilor, de aceea este mai sigura plata online cu cardul pentru bunurile achizitionate, pentru a evita manipularea fizica a numerarului.

Iti dorim multa sanatate si iti multumim pentru incredere,
Echipa ta Top4Sport & 11teamsports